طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو + مواد لازم

 

طرز پخت خورش گردن گوسفند با آلو,نحوه پخت خورش گردن گوسفند با آلو

پخت خورش گردن گوسفند با آلو

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : خورش گردن گوسفند، غذایی بسیار لذیذ است و وجود آلو در این خورش خوشمزگی آن را دو چندان می کند. با گوشت گردن، غذاهای خوشمزه زیادی می توان تهیه کرد و شما در این مقاله با طرز تهیه یک نوع خورش گردن گوسفند با آلو آشنا خواهید شد.

به جرأت می توان گفت که لذیذترین قسمت گوشت گوسفندی گردن آن است و با آن می توان خوشمزه ترین غذاها مانند خورش ماست مخصوص اصفهان، چلو گوشت مجلسی، و انواع خوراک را تهیه کرد. گوشت گردن گوسفند یکی از قسمت های مقوی و کم چرب است که حاوی مقادیر زیادی امگا ۳ و پروتئین مفید برای بدن بوده و از نرمی و طعم عالی نیز برخوردار است. گوشت گردن گوسفند را می توان در انواع خورش استفاده نمود. یکی از خورش های خوشمزه و مجلسی، خورش گردن گوسفند با آلو است که به عنوان نهار یا شام و در میهمانی ها سرو می شود. در این مقاله شما را با طرز تهیه این خورش و خواص بی نظیر آن آشنا می کنیم.

این غذا برای ۳ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه، و زمان انتظار و پخت حدود ۲ ساعت است.

مواد لازم برای تهیه خورش گردن گوسفند با آلو :


بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو گردن ,خورش ,گوسفند ,تهیه ,گوشت ,توان ,گردن گوسفند ,خورش گردن ,گوشت گردن ,مواد لازم ,خورشت گردن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اخبار بورس جهان اتومبیل آموزش ایلوستریتور و تصویرسازی تامین پمپ غلیظ‌پاش و رقیق‌پاش و درب محصولات پبلاستیکی انجمن شعر و ادب رها (میخانه) web2020 عاشقانه های من اجناس فوق العاده شرکت پنجره دوجداره upvce